2016-06-29 08:42:33• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Kos - Ma több bosszúság is adódhat

Napi horoszkóp június 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sajnos ma több bosszúsága is adódhat. Sikeres akkor lehet, ha ésszerűen és tárgyilagosan foglalkozik a feladataival, és hosszú távon gondolkodik. Nincs annyi energiája, mint amennyi kellene, ezért iktasson be több rövid szünetet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A pénzügyi kérdésekben nem kellene azonnal döntenie, és ha munkahelyet akar változtatni, arra is aludjon még kétszer. Este nyugalomra van szüksége, ezt a legjobban akkor tudja megteremteni, ha készít magának egy illatos fürdőt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok lehetősége adódhat a mai napon arra, hogy rendet tegyen anyagi helyzetében és egyben a családi viszonyaiban is. Jó lenne, ha kibékülne azzal a családtagjával, akivel a közelmúltban csúnyán összeveszett. Ha rászánja magát, hogy felhívja, még kellemes meglepetés is érheti! Az illető kedvesebb lesz, mint gondolta volna…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Olyasmiben tervez változásokat, mellyel meghökkenti a környezetét, váratlanul éri őket a javaslata. Talán nem is arat tetszést elsőre, de azért ne adja, fel, idővel a főnökei is hozzájárulnak a dologhoz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sikeresek lehetnek a mai napon a megbeszélései, és jó eredményeket érhet el olyan foglalkozásokban, amik valamilyen képzéssel, tanulással vannak kapcsolatban. A rutinfeladatokkal annál nehezebben halad, kérjen segítséget a kollégáktól.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vigyázzon, hogy ma kinek panaszkodik, könnyen pletyka lehet a dologból. Akármilyen sérelem is érte, jobb, ha most magában tartja a bánatát. A végén még megbánhatja, ha fűnek-fának kiteregeti a baját. A főnökeihez is visszajuthat a szóbeszéd.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legszívesebben egész nap csak aludna, pedig nehéz helyzetek sorával kell megbirkóznia a munkahelyén. Az utóbbi időben kissé elhanyagolta a teendőit, és azok most nyomasztó mértékben felhalmozódtak ön előtt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma sajnos csalódhat valakiben, akire eddig nagyon számított. De meglehet, hogy az ön elvárásai voltak túlzóak, vagy az emberismerete nem működött jól: olyanban bízott, akiben nem lehet. Vonja le a tapasztalatokat, és lépjen túl a sérelmén!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha állást keres, akkor ma egy nagyon jó ajánlatot kaphat. Ne habozzon elfogadni, mert nagy lépést tehet a karrierjében, ha vállalja az új kihívásokat.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A pénzügyekkel legyen ma óvatos, mert elképzelhető, hogy valaki be akarja csapni. Egy kisebb vásárlás során is érheti veszteség, de az is lehet, hogy nagyobb összegről van szó. Az ingatlan ügyekkel kapcsolatos intézkedést is halassza máskorra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Kos jegyében álló bolygók türelmetlenné tehetik. Pedig most precizitásra van szükség a munkájában. Ha nem figyel oda eléggé, akkor könnyelmű hibákat véthet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Laza napra számíthat, minden tervével zavartalanul halad. Azért túl sokat ne tervezzen – délután már elhagyhatja az energiája, és egy bosszantó telefonhívást is kaphat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: